Tel. 046 - 785 13 15
Logo - Centrum voor SOLK
Hero image

Krijg controle over
complexe klachten

Krijg controle over
complexe klachten

Welkom bij Centrum voor SOLK

Het SOLK Centrum is dé plek voor de behandeling van complexe klachten, tegenwoordig bekend als Aanhoudende Lichamelijke Klachten (ALK). Wij begrijpen dat gezondheidsklachten niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en mentaal uitdagend kunnen zijn. Al meer dan 15 jaar begeleiden we mensen succesvol naar verbetering en herstel.

Onze aanpak
Onze toegewijde en ervaren professionals staan klaar om jouw specifieke situatie te begrijpen en een behandeling op maat te bieden. In onze ondersteunende omgeving kun je rustig werken aan het begrijpen en beheersen van jouw klachten. We beiden een holistische aanpak en gebruiken bewezen medische methoden samen met persoonlijke therapieën die op jou zijn afgestemd.

Uniek zelfhulpprogramma
We hebben een uniek zelfhulpprogramma ontwikkeld dat jou de tools en vaardigheden geeft om de controle over je energie en leven terug te krijgen. Wij vinden het belangrijk dat jij de regie over je herstel hebt, en we reiken je de juiste hulpmiddelen aan.

Jouw gezondheid, onze prioriteit
Bij het SOLK Centrum zijn we er niet alleen om je te behandelen, maar ook om je te inspireren en begeleiden op jouw weg naar een gezonder en gelukkiger leven.

Ervaringen

Wij zijn lid van het NALK. Een landelijk netwerk van expertise en behandelcentra voor SOLK (www.nalk.info)